Căștigătorii Concursului cu Jucării!

Woof Woof!

Dacă e Duminică 5 Noiembrie e “Ziua Z” pentru Concursul nostru! Nu știm dacă blănoșii câștigători au simțit ceva azi dimineață când au dat prima oară din codiță, dar gata cu suspansul!

Pentru echipa Cattitude a fost greu și de această dată să alegem cei mai meritoși și frumoși dintre căței. Știm că era cel mai simplu să tragem la sorți, dar am dorit prin premiile oferite pe alese, să îi încurajăm pe cei mici aflați la primele jucării din viața lor, pe blănoșii care le împart cu bucurie cu alți confrați sau fac terapie asistată, pe cei gata de aventuri tot timpul și nu în ultimul rând pe oamenii care atunci când destinul le scoate în cale un astfel de suflet, îl primesc cu brațele deschise pentru că știu că îi fac mai buni.

Premiul 1: Heidi (Vlad Nussem)

Premiul 2: Bes (George Mosoia)

Premiul 3: Freya (Diana Fulger)

Am decis și câteva mențiuni, cum spuneam greu cu jurizarea fără “bilețele” , iar premianții vor primi drept cadou mâncărică bună și o lesă retractabilă.

Baby Oscar (Lungu Liliana)
Pusa (Ioana Rodica Trandafir)
Masha (Cristina Georgescu)

Vă mulțumim că ați participat și vă așteptăm la concursul următor!

Echipa Cattitude

 

CONDITII DE PARTICIPARE

Nimic nu este mai frumos în viaţă decât să te bucuri alături de cei dragi de aventurile vieţii! În acest spirit venim cu un concurs cu premii alese din noile jucării venite în magazinul nostru, cum ar fi gama Gnawt-Pacific West de la Ruffwear şi multe altele de la Planet Dog. Aceste jucării interactive încurajează activităţile în aer liber şi natură, joaca cu căţeii devine super distractivă şi plăcută. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţi aici cea mai frumoasă poză a blănosului din miile pe care suntem convinşi că le aveţi şi un mic text în care să ne spuneţi care jucărică din cele oferite ca premii vi le doriţi pentru căţelul Dvs. şi mai ales De Ce. Vă încurajăm să citiţi mai multe detalii despre acestea pe magazinul nostru online la Secţiunea Jucării pentru Căţei https://www.cattitude.ro/ro/18-jucarii pentru a vă da seama care dintre premiile puse în joc sunt cele mai potrivite pentru a vă face căţelul fericit!

Reguli de participare:

1/ Durata Concursului: 20 Octombrie ora 00:00 – 31 Octombrie ora 23:59
2/ Un proprietar poate participa cu mai mulţi căţei, dar de pe conturi diferite de FaceBook (membrii ai familiei, prieteni, etc – nu conturi false/clone sau recent create în acest scop)
3/ Câştigătorii vor fi desemnaţi de către Echipa Cattitude urmare selecţiei celor mai frumoase postări prin care urmărim să încurajăm joaca cu căţeii în aer liber, spiritul de aventură, ieşirile în natură şi poveştile amuzante cu aceştia.
4/ Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 5 Noiembrie pe pagina noastră de FaceBook

Premiile concursului

Premiul 1: În funcţie de talie şi rasă, o jucărie la alegere din gama Gnawt®-Pacific West de la Ruffwear sau Mingile Orbee-Tuff® Industrial Diamond Plate de la Planet Dog, mai precis: Gnawt A Rock, Gnawt A Stick, Gnawt A Cone, Mingea Diamond Plate si Double Tuff

Premiul 2: În funcţie de talie şi rasă, o jucărie la alegere din gama Orbee-Tuff Cosmos de la Planet Dog, mai precis: Lunee, Luna, Sol si Ringo

 

Premiul 3: În funcţie de talie şi rasă, o jucărie la alegere din gama Orbee-Tuff Sport de la Planet Dog, mai precis: Minge de Baschet, Minge de Golf, Fotbal, Fotbal American, Minge de Baseball, Minge de Tenis, Puc de Hochei
Mult Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte