Concurs: Westie wanted! Câștigă o ședință de styling la Pet Expo 2017 + alte premii surpriză

PetExpo se apropie cu pași repezi și, pentru că de data aceasta ne dorim să venim cu ceva diferit, ne-am propus să invităm toți stăpânii de westie la un concurs.

Ce trebuie să faceți pentru a participa

Regulie concursului sunt foarte simple. Trebuie doar să adaugați o fotografie cât mai recentă cu micul vostru westie la imaginea de concurs de pe Facebook. Ultima zi de înscriere este 1 mai, ora 23:59, urmând ca pe 2 mai juriul nostru să aleagă un câștigător.

Criterii după care ne ghidăm în alegerea câștigătorului:

  • acesta trebuie să fie din București sau să fie sigur că poate ajunge atât la PetExpo în ziua de sâmbătă, 6 mai, cât și la o întâlnire în prealabil cu echipa Cattitude Brands
  • câinele să nu fie recent toaletat

Premiile

Premiul principal constă într-o ședință de styling în cadrul Grooming Show de sâmbătă, 7 mai, la PetExpo 2017. Astfel blănosul vostru va fi răsfățat de groomerul Cattitude Brands, Robert Angelescu. Robert are o experiență bogată cu blănoşi de toate tipurile şi rasele şi vine cu o atitudine fresh, modernă şi plină de consideraţie pentru îngrijirea animăluțelor, similară cu experienţa trăită în saloanele din Marea Britanie cu care a colaborat până în prezent. Dând dovadă de imaginaţie, atent la detalii şi perfecţionist, el ne-a cucerit cu abilităţile sale de comunicare cu pisicile și cățeii care au trecut pragul Cattitude PetSpa.

De asemenea, pe lângă sedința de grooming, câștigătorul va primi din partea Cattitude Brands mai multe premii surpriză.

Succes tututor!

Diana

Social Media Dog Lady

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte