Marco Westie Fest și o mulțime de concursuri cu premii frumoase

14 Septembrie! Save the date! Nu de alta, dar atunci MarcoVet organizează un eveniment de socializare în exclusivitate pentru westie terrier și stăpânii acestora, cu sprijinul Cattitude Brands, Barblade și Hill’s.

Ce se întâmplă mai exact? Păi, vom avea muzică, cocktail bar, un foto corner, spațiu de joacă, MC – jucării, accesorii și gadgets pentru distracție, activități interactive, iar personalul din cadrul spitalului MarcoVet va fi la dispoziția participanților pentru a da informații cu privire la problemele de sănătate ce privesc rasa westie.

De asemenea, vor fi specialiști în nutriție care vor desluși tainele unui stil de viată echilibrat, iar dresorii noștri vor fi alături cu sfaturi și recomandari cu privire la problemele comportamentale ale companionului.

Cât despre activitățile pe care gașca Cattitude Brands le are în program, ei bine… Pe lângă standul propriu-zis cu produse premium și super-premium, vom face demonstrații cu articolele din portofoliu (lese/hamuri/zgărzi/jucării) și vom organiza următoarele concursuri (la interval de 30 de minute fiecare):

  • Aport
– vom premia cățeii care ajung primii cu mingea înapoi la stăpân (vom folosi un aruncător special de mingi – Woodchuck)
  • Calea Ispitelor
– concursul se desfășoară în felul următor: vom „pava” o alee cu recompense, iar cățeii care vor ajunge primii la stăpân vor fi desemnați câștigători
  • Venire la Apel
– vom premia cățeii care vin primii la chemare
  • Talent show/ concurs cu trucuri
– vom premia cățeii care știu să facă cele mai impresionante trucuri
  • Westie-ul cu cea mai frumoasă personalitate
– vom premia blănosul care ne va cuceri prin frumusețe, relația cu stăpânul, poveste 🙂
Ultimul concurs va avea drept premiu o hăinuță de sezon. Celelalte premii vor consta în recompense super-premium, mingi Orbee Tuff , bandane Insect Shield. De asemenea, câștigătorii vor beneficia de o ședință gratuită la Cattitude PetSpa, iar toți participanții la activitățile noastre vor primi vouchere cu discount special de 5% la achiziționarea oricărui produs din magazinul nostru (ofertă valabilă până pe 30 septembrie).
Prin urmare, vă așteptăm în număr cât mai mare. Iar pentru a fi la curent cu toate update-urile ce țin de eveniment, nu uitați să dați join pe Facebook la Marco Westie Fest: 14 Septembrie 2017. PS: Intrarea este liberă! 🙂

Marco Westie Fest: Joi 14 Septembrie 2017 intre orele 19.00-23.00
Localizare: MarcoVet – Strada Câmpul Pipera nr. 115, 077190 – Voluntari, Județul Ilfov

Intrare liberă

Diana

Social Media Dog Lady

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte