Review Hamul Journey Dog de la Kurgo

        Hamul Journey Dog de la Kurgo îmbină într-un mod armonios confortul cu durabilitatea. Acest ham este perfect, atât pentru plimbările zilnice, cât și pentru cățeii mai energici, ce merg în drumeții sau la alergat.

Dar ce m-a făcut, de fapt, să aleg acest ham pentru Grizzly, un golden retriever de 4 ani, câine de terapie, a fost dubla funcție a hamului: acest ham este incorporat cu doua inele de prindere a lesei, unul pe spate și unul pe piept, prinderea în față fiind singurul mod în care merg cu Grizzly în lesă. Mi s-a părut foarte atractiv faptul că ambele inele de prindere sunt confecționate din metal.

Toate aceste elemente, combinate cu mânerul pentru extra control (care poate deveni foarte util atunci când vrei sa îți scoți retrieverul din apă) m-au convins că acest ham este perfect pentru mine si Grizzly.

 

Care sunt caracteristicile hamului?

 

1. Materialele rezistente.

Atât partea de spate, cât și cea pentru piept sunt confecționate din material ripstop respirabil (un material din nailon țesut cu o tehnica specială care îi sporește rezistența la rupere și sfâșiere) iar toate cataramele sunt confecționate din metal, folosind aceeași tehnologie care exista la hamurile alpiniștilor. Acest lucru nu îl face mai greu de pus pe câine, fiind, spre surprinderea mea, un ham foarte ușor de „îmbrăcat” și „dezbrăcat”.

 

 

2. Mânerul de pe spate ce poate fi utilizat pentru a ajuta câinele să își ridice partea din față a corpului  în diverse situații, dar și pentru a controla patrupedul mai ușor în plimbările obișnuite (la trecerea de pietoni sau când vede un gunoi gustos pe stradă, de exemplu 😀 )

 

 

3. Dualitatea – poate fi folosit atât ca ham simplu, cât și ca ham cu prindere în față, datorită inelului de pe piept, fiind astfel un ham ideal pentru câinii care trag în timpul plimbărilor.

 

4. Cele patru mărimi (Small, Medium, Large, Extra Large) și cele patru puncte de ajustare pe ham (două la gât și două la piept) fac hamul ușor de modificat si personalizat, potrivit pentru majoritatea câinilor și a diferitelor tipuri de corp ale acestora.

Culoarea hamului poate fi aleasă dintre două combinații, Charcoal/Chili Pepper, adică hamul purtat de Grizzly, și Charcoal/Coastal Blue.
Hamul vine cu o lesă scurtă, de 25cm, în culoare asortată, ce poate fi folosită ca lesă de trafic când câinele trebuie să stea la picior sau pentru a prinde câinele în mașină, ca să nu deranjeze șoferul în timp ce acesta conduce.

 

Recomand hamul Journey Dog de la Kurgo tuturor stapânilor cu căței care trag, celor care au nevoie de control suplimentar în anumite situații sau de ajutor pentru depasirea obstacolelor, precum și cățeilor activi, dornici de aventură. Sunt foarte încântată de ham și sunt sigură că Grizzly îl va folosi foarte mult de acum înainte. Dacă vreți să vedeți în ce aventuri vom purta acest ham, vă invit să ne urmăriți pe pagina noastra, Funny Face Pack.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte