Review: Lesa EzyDog Zero Shock

Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre lesa mea preferată – Lesa ZeroShock de la EzyDog. Este lesa perfectă pentru băieții mei, Whiskey și Grizzly! Înainte să iau o a doua lesă, schimbam mereu în timpul plimbării lesa de la unul la celălalt, pentru că nu mă puteam hotărî pentru care dintre ei am mai multă nevoie de ea.

Ce o face pe lesa ZeroShock să fie favorita mea?

1. Mânerul este foarte comod de ținut în mână, deoarece este căptușit cu neopren moale

2. Sub mâner, lesa are incorporat un inel din plastic perfect pentru diverse accesorii, precum punguțe sau un clicker

3. La mijlocul lesei, în locul perfect, se află o bucată de cauciuc ce mă ajută să folosesc lesa la o lungime mai scurtă fără a exista riscul ca aceasta să îmi alunece din mână când câinele trage

4. Are incorporata o bandă elastica bungee Zero Shock™ – tehnologie creată de EzyDog menită să absoarbă șocurile – esențială atunci când ai doi masculi care vor să miroasă fiecare centimetru pătrat de trotuar, evident fiecare într-o direcție diferită în același moment.

5. Înainte de carabina lesei se află si un al doilea mâner – un trafic leash foarte practic pentru situații când ai nevoie de control mai mare, precum la traversatul străzii.

 

 

După cum am spus, folosesc cu succes lesa atât pentru Whiskey, care iese la plimbare cu zgardă (momentan folosește zgarda Neo Wide de la EzyDog), cât și pentru Grizzly, care iese doar cu un ham cu prindere în față (în momentul de față hamul Kurgo Journey este favoritul lui).

 

Lesele vin în 7 varietăți de culoare, iar noi le avem pe albastru și roșu. Colecția noastră de produse EzyDog se completează și cu hamul Chest Plate (purtat în poză de Whiskey) și zgarda Neo Wide (purtată în poză de Ida).

Cu siguranță voi rămâne fidelă acestei lese mult timp de acum încolo, pentru că, deși pare mult spus,  chiar mi-a ușurat viața în timpul plimbărilor cu gașca mea completă!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte