Vară: Top 10 obiecte esentiale pentru cainelui tau

Vacanţa de vară se apropie şi şcoala aproape se termină, ceea ce înseamnă că o să ai o vară grozavă alături de câinele tău! Aici sunt unele dintre produsele noastre favorite ca să îţi faci căţeluşul fericit când e căldură afară.

1. Spray anti-ţânţari pentru animale de companie

Când călătoreşti cu cortul sau faci un grătar, nu uita că preţiosul tău căţeluş este susceptibil la muşcături neplăcute de ţânţari. Ţine-l în siguranţă cu acest spray anti-ţânţari, super eficient, fără chimicale, sigur atât pentru căţel, cât şi pentru copilul tău!

2. Paduri de răcire

Padul de răcire nu are nevoie de apă, congelare sau de electricitate ca să funcţioneze. Depozitează-l în siguranţă şi trage-l ca să îi oferi căţelului tău un refugiu rece timp de 3-4 ore.

3. Sticlă de călătorie pentru animale de companie

Uită de bolul în plus pentru FIDO din rucsacul tău atunci când mergi în drumetie cu căţelul. Această sticlă de apă poate fi ataşată de bicicletă, rucsac sau cărucior şi desfăcută cu uşurinţă ca să îţi reîmprospătezi căţelul cu apă atunci când este nevoie.

4. Vestă de salvare pentru căţei

Cum altfel să te bucuri de vremea frumoasă de vară decât să îl laşi pe Fido să înoate în piscină! Fă-l fericit şi ţine-l în siguranţă cu acest dispozitiv de flotare reflectiv, adică o vestă de salvare!

5. Crema de soare

Ai auzit bine, până şi căţeii au nevoie de protecţie împotriva razelor dăunătoare UV! Pentru orice tip de căţel (mai ales cei care au pielea de culoare deschisă şi blană subţire), nu uita să foloseşti o cremă de soare care se usucă rapid.

6. Cort pentru căţei

Lasă-ţi câinele să devină regele (sau regina!) castelului cu un cort amuzant creat pe dimensiunea lui. Căţeluşul tău se poate bucura de camping folosind propriul sau cort (plus că nu mai ai urme de labuţe în cortul tău)

7. Jucărie pentru piscină

De ce să se bucure doar oamenii de distracţie în apă? Distrează-ţi căţeluşul cu un colac rezistent la rupere şi pete, care este totodată amuzant şi funcţional din moment ce îi va ţine răcoare blănosului cât timp se află în piscină.

8. Vestă de răcire

Aceasta este încă o metodă ingenioasă ca să îi ţii căţelului tău răcoare în zilele călduroase. Doar înmoaie vesta în apă rece şi pune-o în jurul câinelui tău. Tehnologia de răcire îi schimbă temperatura corporală pe măsură ce apa se evaporă şi îi ţine răcoare câinelui tău.

9. Boluri răcoroase pentru căţei

Pentru părinţii care vor să ţină apa căţelului lor rece când aceştia nu vor să facă nimic altceva decât să lenevească câteva ore pe verandă, acest bol este perfect.

10. Zgarda rezistentă la apă

Nimănui nu-i place mirosul neplăcut al unei zgărzi ude după ce Fido s-a rostogolit în noroi, apă şi a luat-o de la capăt. Ţine-l pe Fido ultra-sic şi plăcut mirositor cu zgărzi rezistente la apă, care vin într-o varietate de culori vii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte