Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Hurtta Slush Combat Suit

Cumpărând acest produs vei obține 16 puncte de loialitate. Coșul tău va avea 16 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 16,00 lei.


330,00 lei cu TVA

Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Costumul Hurtta Outdoors Slush Combat este remarcabil de uşor, permiţând căţelului Dvs. mişcări mai agile în timpul exerciţiilor. Accesoriul este fabricat din ţesături cu performanţă înaltă dovedită în mediul exterior, asigurând o protecţie eficientă împotriva apei, noroiului şi murdăriei. Scopul sistemului Slush este de a proteja blana şi pielea căţelului Dvs. de murdărie şi alte elemente nedorite din natură. Este deosebit de avantajos pentru căţeii cu părul lung deoarece aceştia după plimbări nu mai trebuie spălaţi atât de des pe vremea umedă sau rece.
Materialul a fost laminat cu o membrană Houndtex® impermeabilă şi respirabilă, un brevet Hurtta, care asigură că orice murdărie umedă rămâne înafara costumului, în timp ce oferă confort pentru căţeii care îl folosesc.


Aceast accesoriu pentru exterior care beneficiază de o tehnologie modernă prezintă şi alte detalii care îi sporesc confortul şi siguranţa. Datorită benzilor reglabile din jurul taliei, gulerului şi picioarelor, este uşor pentru căţelul Dvs. atât să alerge, cât se şi joace purtând acest costum. Elemente reflectorizante 3M au fost plasate în zone accesibile pentru a îmbunătăţi foarte mult vizibilitatea căţelului Dvs. în timpul plimbărilor în amurg sau pe întuneric.

Produsul este conceput pentru a fi folosit în condiţii severe şi extreme de către căţeii şi stăpânii care nu lasă vremea nefavorabilă să le limiteze activităţile în aer liber. Materialul din care este confecţionat costumului Combat Slush este moale, plăcut la atingere şi foarte rezistent la intemperii, fiind ideal pentru condiţiile meteorologice cele mai nefavorabile şi noroiul adânc. Costumul Slush nu rezistă la ros, joaca dură între căţei, obiectele ascuţite, sârma ghimpată sau „capcanelor” din plimbările prin păduri, cum ar fi mărăcinii sau ramurile căzute de copaci. De toate aceste aspecte trebuie să ţineţi cont atunci când alegeţi traseele de plimbare ale căţelului Dvs. echipat în costumul Combat Slush.

• Impermeabil

• Design confortabil
• Elemente reflectorizante 3M
• Fixare ajustabilă
• Curăţare la maşina de spălat
• Protecţie şi pentru picioarele căţelului
• Deschidere pe spate pentru ataşarea hamului 


Ghid de Mărimi 


Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Hurtta Slush Combat Suit

Hurtta Slush Combat Suit