Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Dr. Butte Ulei De Somon Scotian 500 Ml

00003950

60,00 lei cu TVA

Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Uleiul Dr Butte Scottish Salmon oil este fabricat din somon scotian 100% proaspăt. EPA (acid  eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) din uleiul de somon sunt esenţiale pentru calitatea pielii si a blănii, sănătatea cardiovasculară/ inima, răspuns imun, funcţie cognitivă/ cerebrală si funcţie articulară / de mobilitate si sănătate reproductivă. Corpul animalului tău de companie nu poate sa facă singur aceste lucruri, astfel ele trebuie să fie consumate ca parte din dietă. Este un lucru dovedit stiinţific că aceşti acizi graşi sunt esenţiali pentru o creştere sănătoasă si normală. De asemenea aduc beneficii enorme pentru câinii si pisicile adulte si pentru cei geriatrici. De fapt, Dr Butte Scottish Salmon oil este ideal pentru câinii si pisicile de orice vârstă. Uleiul nostru de somon tratează animalul dumneavoastră de companie din interior spre exterior.

Uleiul Dr Butte Scottish salmon oil provine doar din somon scoţian proaspăt. Aceşti somoni au fost etic si sustenabil receptionaţi din Oceanul Atlantic, ulterior crescuţi în lacuri de mare adâncime în Scoţia în condiţii naturale si compatibile cu mediul înconjurător. Aceştia sunt somonii pe care îi regasiţi in supermarketurile superioare, în pescării si în restaurantele bune. Uleiul nostru este fabricat în maxim 12 ore de când somonul este scos din apă.
Spre deosebire de alţii, uleiul nostru de somon este fabricat conform legislaţiei din Marea Britanie şi a UE, şi analizat in mod regulat. Este microfiltrat pentru extra puritate. Fiecare lot este înregistrat cu atenţie, si controlat sanitar-veterinar.

Utilizând cele mai noi metode de producţie pentru a separa uleiul cât mai uşor posibil, pentru a-i menţine toate beneficiile si a nu-i deteriora niciunul dintre acizii graşi importanţi.

TOATE RECIPIENTELE DIN GAMA DE SOMON SUNT FURNIZATE CU O DOZĂ DE MĂSURARE GRATUITĂ. 5ML SUNT ECHIVALENŢI CU O LINGURIŢĂ. ACEST LUCRU LE PERMITE CLIENŢILOR NOŞTRI SĂ ALEAGĂ CUM DORESC SĂ ADMINISTREZE PRODUSUL.

Doza zilnică recomandată
Talie mică 1-12kg 1/2-1 linguriţe / 2-5ml zilnic, Talie medie 12-24kg 2 linguriţe / 10ml zilnic, Talie Mare 24-28kg  3 linguriţe / 15ml zilnic, Giant 48+kg 4 linguriţe / 20ml zilnic

Conţinut nutritiv
Ulei 99+%, Cenuşă 0%, Fibre 0%, Proteină 0%
Acizi graşi (la 4ml/doza) saturaţi 820mg, Nesaturaţi 1400mg, Polinesaturaţi 1200mg din care acizi graşi Omega 1060mg
Acid Eicosapentaenoic (EPA) 340mg
Acid Docosahexaenoic (DHA) 460mg
Acid gras Omega 6 240mg
Omega 3 24-26%(EPA 7-9%) (DHA 10-12%)Omega 6 6%Calorii : Approx 880 per 100ml

Ingrediente: Ulei de somon scoţian, antioxidanţi naturali (tocoferoli naturali).

In momentul introducerii Dr Butte Scottish Salmon Oil in dieta animalului dumneavoastră de companie pentru prima oară, vă rugăm să o faceţi in mod gradual, ajungând la doza maximă recomandată in decursul unei săptămâni. Depozitaţi într-un loc uscat si răcoros.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Dr. Butte Ulei De Somon Scotian 500 Ml

Dr. Butte Ulei De Somon Scotian 500 Ml