Cele mai cumpărate

Red Dingo Expres Card

68,00 lei cu TVA

Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Vreţi să faceţi un cadou util și elegant unui prieten? Sistemul Tag-Express de la Red Dingo vă permite acest lucru oferind atât bucuria surprizei, cât și libertatea de a alege orice model din colecția de peste 1000 tipare de medalioane din oțel inoxidabil.

Pașii de urmat sunt simplii:

1/ Achiziționați un card în funcție de mărimea dorită. 

2/ Beneficiarul cardului pre-plătit poate comanda medalionul dorit direct pe site-ul Red Dingo-https://reddingo.com/tag-express/sau pe site-ul Cattitude Brands-www.cattitude.ro

3/ Se răzuiește codul de pe card, se introduce pe site-ul Red Dingo, se menționează detaliile gravării (nume, telefon, CIP, etc), precum și adresa de livrare. Vă rugăm să menționați livrare cu număr de înregistrare/ recomandată pentru garantarea ajungerii la destinație. Red Dingo trimite medalioanele gravate cu Swiss Post și Poșta Română, perioada medie de primire la destinație fiind de cca. 7/10 zile lucrătoare.

În cazul în care se alege plasarea comenzii pe www.cattitude.ro, livrarea se va realiza cu firmele de curierat specializate, iar urmărirea coletului de la furnizor la beneficiar va cade strict în sarcina și responsabilitatea Cattitude Brands. Timpul de primire se poate mări cu 2/3zile lucrătoare în acest caz.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Red Dingo Expres Card

Red Dingo Expres Card