Cele mai cumpărate

Oferte speciale

  • Ruffwear Pulover Fernie
    Ruffwear Fernie

    Pulover tricotat din lână tip „polar”...

    297,00 lei 401,00 lei Tax included

Taste of the Wild Wetlands® Formulă Canină cu Pasăre în Sos 390g

new

Taste of the Wild Wetlands hrană umedă completă pentru câini de toate taliile si vârstele.

Mai multe detalii

11,00 lei cu TVA

1 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Fișa tehnică

VarstaAdulti
TalieToate taliile
DietaNormal

Informații

O rețetă fără cereale, cu cartofi dulci și mazăre, oferă energie ușor digestibilă câineului tău activ. Creată cu carne de pasăre la cuptor și afumată, această rețetă oferă o senzație a gustului unică. Având în plus legume și fructe, această rețetă sănătoasă oferă antioxidanți pentru a-i oferi prietenului tău un stil de viață sănătos. Câinele tău își dorește o gură de sălbăticie: oferă-i-o!

Ingrediente:

Rață, carne de rață, carne de pui, cartofi dulci, mazăre, cartofi, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixte), pudră de ou, aromă naturala, carne de pește oceanic, proteine din cartofi, prepeliță la cuptor, rață la cuptor, curcan afumat, tescovina de roșii, sare, clorură de colină, rădăcina uscata de cicoare, roșii, afine, zmeura, extract de schidigera Yucca, produs uscat fermentat Lactobacillus acidophilus, produs de fermentare Bifidobacterium animalis, produs de fermentare Lactobacillus reuteri, supliment de vitamina E, proteinat de fier, proteinat de zinc, proteinat de cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru,iodurăde potasiu, vitamina B1, proteinat mangan, oxid de mangan, acid ascorbic, supliment de vitamina A,biotină, niacină, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, clorhidrat depiridoxină(vitamina B6), supliment de vitamina B12,riboflavină(vitamina B2), supliment de vitamina D, acid folic.

Analiză garantată:

proteină brută 32%, grăsime brută 18%, fibre 4%, umiditate 10%, zinc 150 mg /kg, seleniu 0.3 mg/kg, vitamina E 150 IU/kg, omega 3 0.4%, omega 6 2.4%.

Conținut caloric: 3750 kcal/kg (375kcal/ceașcă) Energie metabolizabilă calculată

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Taste of the Wild Wetlands® Formulă Canină cu Pasăre în Sos 390g

Taste of the Wild Wetlands® Formulă Canină cu Pasăre în Sos 390g

Taste of the Wild Wetlands hrană umedă completă pentru câini de toate taliile si vârstele.