Cele mai cumpărate

Oferte speciale

TropiClean OxyMed Șampon Medicamentos Anti Mâncărime pentru Câini și Pisici

72,00 lei cu TVA

0.6 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Șamponul anti-mâncărime medicamentos OxyMed conține o combinație blândă și puternică de alfa hidroxi, beta hidroxi și ulei de arbore de ceai care exfoliază suprafața pielii și pătrunde adânc în pori pentru a curăța și ajuta la calmarea pielii uscate, mâncărime, iritație și inflamație.
Această formulă de curățare și dezodorizare profundă este îmbunătățită pentru a hidrata eficient și a condiționa pielea și blana, în același timp calmând mâncărimile și alergiile.

Indicații:
Agitați bine înainte de fiecare utilizare. Umeziți blana animalului de companie, apoi aplicați o cantitate generoasă de șampon cu ovăz medicamentos OxyMed pe tot corpul, masându-se până se obține un aspect cremos. Se lasă timp de 3+ minute, apoi se clătește bine și se usucă. Repetați dacă este necesar.

Pentru cele mai bune rezultate, folosește tratamentul medicamentos cu ovăz OxyMed după utilizare. Pentru o ușurare imediată a mâncărimii între băi, utilizați spray-ul calmant medicamentos anti-mâncărime OxyMed.

Ingrediente:
Apa purificată, soluție pe bază de nucă de cocos, beta-hidroxi, clorură de sodiu, făină de ovăz coloidal, proteină de grâu hidrolizată, vitamina E, aloe, iaurt, ulei de arbore de ceai, alfa hidroxi, propilenglicol, parfum, conservant.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

TropiClean OxyMed Șampon Medicamentos Anti Mâncărime pentru Câini și Pisici

TropiClean OxyMed Șampon Medicamentos Anti Mâncărime pentru Câini și Pisici

592ML