Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Hiro + Wolf Ham Câini Dakar

Faceți plimbările mai ușoare și mai elegante cu ajutorul hamurilor viu colorate de la Hiro + Wolf!

Mai multe detalii

220,00 lei cu TVA

1 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Cu atât de mult de explorat, văzut, făcut și adulmecat, nu este de mirare că Hiro + Wolf au creat această nouă gamă de accesorii pentru plimbările câinilor de talie mică și medie.

Design-ul acestor hamuri a fost conceput pentru câinii care iubesc plimbările lungi, drept urmare pieptul este căptușit cu bumbac cu rolul de a distribui uniform greutatea la tragere pe tot corpul, făcând astfel aventurile urbane o experiență plăcută, lipsită de griji și confortabilă.

Aceste hamuri create standard pe două dimensiuni prevăzute cu curelele reglabile se potrivesc cu aproape toate taliile de câini mici și medii, DAR SE POT CREA PE COMANDĂ orice măsuri personalizate pentru însoțitorul Dvs. blănos.

Sistemul de prindere este prevăzut pentru corp cu două elemente de fixare simple, rapide și ușor de utilizat. Pentru lesă, acest produs este prevăzut cu un inel solid și rezistent la tragere.

Aceste hamuri sunt ideale și pentru antrenamentul câinilor deoarece oferă mai mult control datorită design-ului. De asemenea, este potrivit pentru cățeluși sau câini mai mici, cu gâturi deosebit de delicate.

ÎNGRIJIRE:
Pentru a vă asigura că accesoriile Hiro + Wolf au o perioadă de utilizare prelungită, recomandăm spălarea manuală oricând este necesar, folosind apă nu foarte caldă cu săpun/ detergent slab, urmată de o clătire profundă.
Lăsați accesoriile să se usuce întotdeauna natural, nu pe calorifer/ radiator/ alte forme de uscare rapidă care vor determina pielea să se întărească și să se crape.

GHID MĂRIMI:
S/M
Gât:  28cm – 41cm // Piept: 27cm – 43cm
M/L
Gât: 40cm – 64cm // Piept: 42cm  - 70cm

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Hiro + Wolf Ham Câini Dakar

Hiro + Wolf Ham Câini Dakar

Faceți plimbările mai ușoare și mai elegante cu ajutorul hamurilor viu colorate de la Hiro + Wolf!