Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Non-Stop DogWear Ham Freemotion

NEW

Un ham de tracțiune versatil pentru alergare, canicros, skijoring și alte activități în aer liber, bikejoring, tragere role, bicicletă, dar nu pentru tragere sanie.

Mai multe detalii

336,00 lei cu TVA

1 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Un ham de tracțiune versatil pentru alergare, skijoring (tras schi) și alte activități în aer liber, accesoriul având centrul de tracțiune deasupra câinelui. Construcția ergonomică îi oferă acestuia o maximă libertate de mișcare. Distribuția echilibrată a tracțiunii are un impact minim asupra respirației câinelui.

Hamurile Freemotion au fost dezvoltate în iterații succesive, fiind testate riguros pe teren cu câini si echipe de renume mondial în domenii precum bikejoring, skijoring și canicross. Aceasta nu înseamnă însă că aceste hamuri sunt destinate exclusiv domeniului competițional, ci se aplică și campionului dvs. de acasă sau oricărui câine de familie activ.

Feeemotion este disponibil într-o gamă de mărimi variată, iar prin versatilitatea lui în ajustare, vine bine pentru majoritatea raselor.

Performanța câinelui dvs. este influențată în mod direct de cât de bine acesta se mișcă în ham, in condiții staționare și mai ales de efort. Un ham pe măsură este crucial pentru a evita accidentările. De asemenea și pentru a vă asigura că băiatul/ fata dvs. cu 4 picioare se bucură în timpul activității la fel de mult ca și dvs.

Hamurile Freemotion sunt concepute să elibereze potențialul animăluțului dvs. De exemplu, hamul îi permite câinelui să-și miște umerii liber și distribuie forța de tracțiune pe spatele câinelui fără a-i obstrucționa căile aeriene. Aveți in vedere că hamul este destinat activităților care presupun un centru de tracțiune aflat deasupra blănoșilor. De exemplu este ideal pentru alergare/canicros, tragere role/bicicletă/ski, dar nu pentru tragere sanie. Centrul de tracțiune exercitat de cățelul dvs. este ajustabil pentru a folosi optim energia la fiecare pas și salt.

Pentru Non-Stop Dogwear este esențial ca prietenul dvs. patruped (incluzându-i si pe aceia mai mari de 50 kg) să se simtă bine în timpul activității și să fie protejați. Aceasta se are în vedere ori de câte ori firma realizează designul pentru orice model de ham. Ergonomia și confortul presupun atenție pentru detalii. De exemplu, atunci când se suprapun materialele care vin in contact cu câinele, ne asigurăm întotdeauna că acestea sunt tivite perfect, fără a lăsa margini dure sau inegale.

Hamurile sunt făcute din nylon durabil cu legături polimerice strâns întrețesute. Nylonul utilizat de  Non-Stop Dogwear are la bază o structură de celule din spumă sintetică care nu lasă apa să se îmbibe în material. Toate cusăturile pe partea care vin in contact cu corpul câinelui sunt netede. Aceasta pentru a asigura că hamul nu freacă sau irită pielea animăluțului.

Toate hamurile Non-Stop Dogwear includ elemente reflectorizante produse de leaderul de piață 3M în măsură să ofere un plus de securitate cățelului dvs.  

Abordarea aceasta orientată spre design și ergonomie anatomică combinată cu libertatea de mișcare la care se adaugă faptul că prietenul dvs. patruped poate respira confortabil reprezintă marca definitorie a hamurilor Non-Stop Dogwear.

Indicații de spălare:

  • Max 30°C program spălare automată, fără stoarcere

Specificații tehnice
  • Baza nailon cu celule închise din spumă sintetică hidrofobă
  • Nailon 500D
  • Chingi din nailon
  • Culori: negru cu inserții colorate; fiecare culoare reprezintă o mărime specifică
Ghid de mărimi 
Dimensiuni

Măsura

Circumferință gât

2

26-31 cm

3

28-33 cm

4

33-36 cm

5

36-40 cm

6

40-44 cm

7

44-48 cm

8

48-52 cm

9

52-56 cm

10

56-64 cm

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Non-Stop DogWear Ham Freemotion

Non-Stop DogWear Ham Freemotion

Un ham de tracțiune versatil pentru alergare, canicros, skijoring și alte activități în aer liber, bikejoring, tragere role, bicicletă, dar nu pentru tragere sanie.