Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Non-Stop DogWear Centură Ferd

Centură ușoară pentru alergat, canicross, skyjoring, dar și pentru drumeții, excursii mai lungi și expediții.

Mai multe detalii

432,00 lei cu TVA

1 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Centură ușoară de drumeții, durabilă și confortabilă, recomandată pentru excursii mai lungi și expediții. Centura Ferd este prevăzută în lateral cu două inele D robuste de care puteți atașa un pulk (sanie de provizii). Puteți extinde capacitatea de stocare a centurii cu borseta dedicată Ferd pentru transportul obiectelor esentiale.

Ferd este o centură de drumeții perfectă pentru cei care preferă să-și petreacă timpul in aer liber împreună cu animalul de companie. Centura intră în categoria echipament tehnic și este destinată să vă ofere avantaje în plus - prin caracteristici și calitate - față de o centură obișnuită.

Centura Ferd are o formă ergonomică fiind construită să se muleze pe corpul dvs. Materialul din care este realizată are la bază o structură de celule din spumă sintetică rezistentă la apă. În lateral, centura este prevăzută cu două inele din oțel în formă de D de care puteți atașa direct o sanie pulk. În partea din spate centura are două chingi practice de care puteți atașa o lesă de rezervă, pungi ecologice sau orice echipament care cântărește mai puțin de 0,5 kg.

Centura Ferd este prevăzută în față cu o carabină cu piuliță de siguranță de care puteți atașa lesa câinelui. Carabina este foarte robustă și are o sarcină maximă nominală de 400 kg.

Pentru situațiile în care este necesar să detașați urgent câinele de centură, vă recomandăm să achiziționați separat carabina Panic Snap prevăzută cu sistem de eliberare rapidă.

Ferd este disponibilă în trei mărimi și se poate ajusta pe șolduri și pe picior. Chingile de fixare pe picior au funcția de a nu permite centurii să alunece în susul zonei lombare dar pot fi ușor desfăcute la nevoie. Cataramele din aluminiu ranforsat și întăriturile din hypalon (cauciuc sintetic) nu vă vor lăsa la greu chiar și în condiții extreme.

Logo-ul din partea dorsală este realizat din material reflectorizant pentru a vă face mai vizibil în întuneric.

Centurii îi poate fi adăgate borseta dedicată Ferd pentru a vă oferi o funcționalitate similară unui mic rucsac pentru transportul obiectelor de primă necesitate.

Specificații tehnice

 •       bază din spumă sintetică rezistentă la apă
 •       formă ergonomică
 •       elemente ranforsate din hypalon
 •       chingi din nailon
 •       catarame din aluminiu
 •       carabină cu piuliță de siguranță
 •       chingi fixare pe picior detașabile
 •       elemente reflectorizante
 •       2 chingi suplimentare pentru obiecte ușoare
 •       Greutate: S: 327g / M:349g / L: 372g

 

Indicații de spălare

 •       Spălare manulă

 

Ghid mărimi

                    

MĂRIME

Greutate

Înălțime

Lungime porțiune căptușită

S

327 g

16 cm

61 cm

M

349 g

16 cm

71 cm

L

372 g

16 cm

80 cm

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Non-Stop DogWear Centură Ferd

Non-Stop DogWear Centură Ferd

Centură ușoară pentru alergat, canicross, skyjoring, dar și pentru drumeții, excursii mai lungi și expediții.