Cele mai cumpărate

Oferte speciale

EzyDog Lumini de aventură

Lumină de siguranță pentru localizarea permanentă a câinelui. Testată la standarde militare ca să nu te dezamăgească niciodată.

Mai multe detalii

Cumpărând acest produs vei obține 4 puncte de loialitate. Coșul tău va avea 4 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 4,00 lei.


130,00 lei cu TVA

0.02 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Când te mulțumești doar cu cea mai bună lumină de siguranță pentru câine

Luminile de Aventură EzyDog sunt lumini de localizare pentru câini, cu vizibilitate ridicată, impermeabile și solide, construite pentru utilizare în aer liber. Având o viață lungă a bateriei și testate la standarde militare, nu te vor dezamăgi niciodată.

Vizibilitate ridicată

Aceste lumini de siguranță pentru câini sunt vizibile de la o distanță de până la 5 km. Oricât de departe ar fi câinele tău, tot e în siguranță noaptea.

Solidă și durabilă

Aceste lumini de localizare pentru câini, de calitate ridicată, rezistă la sarcini de până la 100 de kilograme. Sunt complet impermeabile și au o durată a bateriei de 100 de ore. Suntem atât de convinși de rezistența și calitatea lor încât ele vin cu o garanție extinsă de 3 ani.

Ușor de montat și de folosit

Lumina vine insoţită de o curea cu scai care se atașează oricărei lese, ham sau zgardă existentă. Să pornești sau să oprești lumina este ușor: rotești de vârf ca să o pornești sau să o oprești.

Caracteristici:

  • Impermeabilă până la adâncimi de 100 m.
  • Super solidă - poate să reziste la sarcini de până la 100 kg.
  • Vizibilitate până la 5 km.
  • Durata de viață a bateriei este de până la 100 h când stă tot timpul aprinsă şi 250 de ore atunci când alternează.
  • Disponibilă în culorile roșu, portocaliu, verde, albastru sau alb.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

EzyDog Lumini de aventură

EzyDog Lumini de aventură

Lumină de siguranță pentru localizarea permanentă a câinelui. Testată la standarde militare ca să nu te dezamăgească niciodată.