Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Hiro + Wolf Shuka Red

Aceste lese unice pentru câini sunt produse de mână folosind o stofă în carouri roșii și albastre și piele groasă vopsită vegetal.

Mai multe detalii

155,00 lei cu TVA

0.08 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Zgărzile pentru câini din material textil rezistă la purtat și se păstrează curate ușor, sunt dublate printr-o țesătură de poliester și cusute cu fir de nailon. S-au folosit catarame și inele de calitate ridicată, asigurate de două nituri, ceea ce le face zgărzi ideale pentru rase mari (și pentru rase mici și puternice!)

Aceste zgărzi extravagante sunt făcute dintr-un material Masai durabil numit “shuka” (pătură), achiziționat în timpul călătoriilor manufacturierilor în Kenya. Țesut într-un tipar inteligent în carouri roșii, albe și albastre, acest material tradițional Masai este incredibil de rezistent și ușor de curățat și arată excelent atât pe dulăii cu păr lung cât și pe cei cu păr scurt.

Fabricate manual în Anglia, aceste zgărzi unice pentru câini sunt testate riguros de Hiro și Wolf în timpul plimbărilor prin mlaștinile din Hackney și în timpul călătoriilor ocazionale pentru cumpărături din Liberties.

Cuplați cu lesa Red Shuka Tartan ca să aveți cel mai frumos dulău din parc.

Mărimi

  • XS: 21-26.5cm x 1.5cm
  • S:   28-33.5cm x 2cm
  • M:  35-40.5cm x 2cm
  • L:   42-47.5cm x 2cm
  • XL: 49-54.5cm x 2.5cm

Spălare manuală în apă rece cu săpun sau detergent slab. Lăsați să se usuce natural la temperatura camerei. Nu uscați prin folosirea mașinii de spălat.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Hiro + Wolf Shuka Red

Hiro + Wolf Shuka Red

Aceste lese unice pentru câini sunt produse de mână folosind o stofă în carouri roșii și albastre și piele groasă vopsită vegetal.