Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Lishinu Lesă Retractabilă

Lishnu este o lesă retractabilă inteligentă cu autoblocare si absorbție de șoc ce oferă confort atât ţie, cât şi companionului tău.

Mai multe detalii

250,00 lei cu TVA

0.26 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Pentru câini de la 8 până la 30kg.

Caracteristici ale lesei Lishinu

Lesa retractabilă reinventată

Mecanismul de auto-blocare al Lishinu, care este în curs de patentare, asigură securitatea câinelui, iar designul lesei Lishinu oferă ușurință maximă în utilizare.

Fâșie pentru montare/demontare rapidă

Grăbește-te spre distracție, mai repede! Lishinu se montează și se demontează pe mână rapid și cu ușurință. Odihniți-vă brațul pe Lishinu și trage de cureaua care alunecă ușor. Și în caz de urgență, trageți de cureaua de siguranță pentru a da jos tot aparatul.

Auto-blocare intuitivă

Lishinu face munca grea, în timp ce tu te bucuri de control complet folosind mișcări simple ale mâinii și ale corpului tău. Fără butoane, doar libertate și distracție.

Lesă fără mâini

Aleargă cu câinele tău. Mergi la cumpărături. Ține-te de mână cu un alt iubitor de animale. Leagă-ți șireturile, deschide o ușă sau cară niște genți. Lucrurile simple rămân simple cu Lishinu.

Lesă pentru sport

Mergi la alergat, la plimbare, prin pădure, rămâi activ cu lesa Lishinu. Nu a fost niciodată mai ușor, mai simplu, și n-a arătat nicicând mai cool. Lesa sportivă Lishinu combină siguranța și funcționalitatea având o frânghie reflectorizantă gândită special pentru vizibilitate sporită pe timp de noapte. Astfel, tu și câinele tău sunteți în siguranță / mai vizibili chiar și atunci când ieșiți afară pe întuneric.

Preferi să o ții?

Nicio problemă! Dacă țineți în mână fâșia moale, ergonomică, pentru încheietură, din neopren a Lishinu, se transformă într-o lesă de mână extrem de confortabilă și de calitate ridicată. Mai bine, datorită căptușelii moi și ajustabile, puteți în continuare să țineți și alte lucruri în aceeași mână. Și când vrei tu, Lishinu se duce imediat înapoi pe încheietură și redevine lesa cool fără mâini pe care o iubești.

Control complet / locuri aglomerate

Există situații în care vrei să-ți ții câinele aproape de tine. Am creat o extensie simplă, relfectorizantă, de care să ții în astfel de momente, ceea ce-ți oferă control complet asupra câinelui tău. Mânerul acesta de control este util pentru situații precum mersul prin trafic sau prin mulțime.

Mecanism de auto-blocare și sunet de blocare pentru antrenament

Cu mecanismul inteligent de auto-blocare al Lishinu, este foarte ușor să îți controlăm câinele folosind mișcările simple și naturale ale corpului tău. Și mai e ceva: atunci când mecanismul se blochează, mulți câini încep să asocieze “sunetul de blocare” cu o instrucțiune de tipul “Nu face asta”, antrenând câinele. Simplu, eficace și fără efort!

Siguranță înainte de toate

Ne-am asigurat că lesa noastră inovatoare este sigură. Când o porți pe încheietură, poate fi dată jos foarte simplu în caz de urgență - pur și simplu trage de eticheta roșie de siguranță și se detajează imediat.

Prindeți-o de orice

N-ai de ce să prinzi lesa animalului tău? Lesa Lishinu poate fi prinsă de orice pentru că se potrivește oriunde. Relaxează-te și bucură-te de momentele tale.

Compactă. Puternică. Durabilă.

Făcută din plastic puternic și durabil, Lishinu rezistă la uzura zilnică și-i crește speranța de viață extra-lungă a lesei Lishinu. Întregul mecanism de blocare este tăiat cu laser din plăci metalice de calitate ridicată. Utilizarea materialelor ușoare și compacte crează o imagine proaspătă și bucuria maximă a utilizatorului.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Lishinu Lesă Retractabilă

Lishinu Lesă Retractabilă

Lishnu este o lesă retractabilă inteligentă cu autoblocare si absorbție de șoc ce oferă confort atât ţie, cât şi companionului tău.