Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Taste of the Wild High Prairie® Formulă Canină cu Bizon și Vânat la Cuptor 12,2kg

00000037

Taste of the Wild High Prairie – hrană uscată pentru câini adulţi cu carne de bizon.

Mai multe detalii

282,00 lei cu TVA

12.2 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Fișa tehnică

VarstaAdulti
TalieToate taliile
DietaNormal

Informații

Descriere

Taste of the Wild High Prairie este o hrană uscată special creată pentru câini adulți de toate taliile cu bizon la cuptor. Este o mâncare delicioasă cu un gust unic de carne de bizon și vânat, care oferă cantitatea necesară de proteine de care are nevoie câinele. Nu conține cereale și alături de cartofi dulci și mazăre furnizează energie ușor digerabilă. Suplimentele de legume și fructe din hrana Taste of the Wild High Prairie conțin antioxidanți pentru a ajuta ca animalele sa ducă un stil de viață sănătos.

Hrana Taste of the Wild High Prairie este perfectă pentru câinii adulți ca sa se bucure zilnic de vitalitate. Câinele tău își dorește o gură de sălbăticie: oferă-i-o!

Ingrediente:

Bivol, carne de miel, carne de pui, cartofi dulci, mazăre, cartofi, ulei de canola, pudră de ou, bizon la cuptor, carne de vanat la cuptor, carne de vită, tescovină de roșii, proteine de cartofi, proteine de mazăre, făină de pește, sare, clorură de colină, rădăcină uscată de cicoare, roșii, afine, zmeură, extract schidigera Yucca, produs uscat fermentat Lactobacillus acidophilus, produs uscat fermentat Bifidobacterium animalis, produs uscat fermentat Lactobacillus reuteri, supliment de vitamina E, proteinat de fier, proteinat de zinc, proteinat de cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, mononitrat de tiamină (vitamina B1), mangan proteinat, oxid de mangan, acid ascorbic, supliment de vitamina A, biotina, niacina, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), supliment de vitamina B12, vitamina B2, supliment de vitamina D, acid folic.

Analiză garantată

proteină brută minim 32%, grăsime brută minim 18%, fibre maxim 4%, umiditate 10%, zinc 150 mg /kg, seleniu 0.3 mg/kg, vitamina E 150 IU/kg, omega 3 minim 0.3%, omega 6 minim 2.8%

Conținut caloric: 3719kcal/kg (370kcal/ceașcă) Energie metabolizabilă calculată

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Taste of the Wild High Prairie® Formulă Canină cu Bizon și Vânat la Cuptor 12,2kg

Taste of the Wild High Prairie® Formulă Canină cu Bizon și Vânat la Cuptor 12,2kg

Taste of the Wild High Prairie – hrană uscată pentru câini adulţi cu carne de bizon.