Cele mai cumpărate

Oferte speciale

PetSafe Dispozitiv Deluxe de Exterior pentru Controlul Lătratului

00000259

Dispozitiv ultrasunete pentru exterior pentru controlul lătratului.

Mai multe detalii

400,00 lei cu TVA

0.7 kg
Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Dispozitivul de exterior PetSafe® DeLuxe ptr. controlul lătratului seamănă cu o căsuță obișnuită pentru păsări și poate fi agățată într-un copac, pe un gard sau oriunde în exteriorul casei. Acesta detectează lătratul câinilor de la o distanță de până la 15 m. Ori de cate ori câinele dumneavoastră latră, el va auzi un sunet ultrasonic, ascuțit (nu este perceptibil ptr. oameni) care va descuraja lătratul.

Cronometrul programabil cu care este dotat dispozitivul, vă permite sa reduceți lătratul câinelui la anumite momente ale zilei (de exemplu la terminarea orelor de școală, atunci când copii trec prin fata curții, etc.) Reglarea acestor timpi de pauză / activitate ajută în același timp la prelungirea duratei de viață a bateriei.
Dispozitivul PetSafe® DeLuxe permite două programări ON / OFF.

Funcționare :
Atunci când dispozitivul se află în raza de acțiune a unui câine care latră, un microfon intern detectează sunetul, iar dispozitivul se activează automat. Acesta emite un sunet ultrasonic care poate fi auzit de câini, dar nu și de oameni. Deranjat de sunetul strident, sigur și eficient, câinele se va opri din latrat și, în timp, va asocia lătratul cu acest sunet neplăcut. Atunci când câinele se oprește din latrat, nici ultrasunetele nu mai sunt emise.

Specificații :

- Detectează lătratul până la o distanță de 15 m

- Este durabil și protejat la apă pentru utilizare la exterior

- Folosește sunete ultrasonice pentru a descuraja lătratul nedorit

- Indicatorul luminos LED cu trei culori : arată dacă bateria este încarcată sau descarcată, indică dacă Timer 1 sau Timer 2 sunt dezactivate și indică momentele când simularea cu ultrasunete este în curs

- Utilizează o baterie Alkalina de 9 V

Notă: Tehnologia cu ultrasunete poate să nu fie suficient de eficientă pentru corecția unor câini mai încăpățânați, dar, de obicei, funcționează foarte bine pentru câinii blânzi și ascultatori. Dacă este nevoie de o corecție mai puternică, puteți să luați în considerare achiziția unei zgărzi cu impulsuri electrice sau cu vibrații.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

PetSafe Dispozitiv Deluxe de Exterior pentru Controlul Lătratului

PetSafe Dispozitiv Deluxe de Exterior pentru Controlul Lătratului

Dispozitiv ultrasunete pentru exterior pentru controlul lătratului.