Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Ruffwear Vestā de Racire Jet Stream

Vesta de răcire Ruffwear Jet Stream ™ protejează câinii de la supraîncălzire.

Mai multe detalii

Cumpărând acest produs vei obține 10 puncte de loialitate. Coșul tău va avea 10 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 10,00 lei.


270,00 lei cu TVA

Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Câinele tău va visa la vestă Ruffwear Jet Stream. Ajută-l să-și mențină temperatura corpului în zilele fierbinți de vară cu această vestă de răcire.Croiala deschisă oferă suficientă mișcare a corpului în timp ce se joacă și îi va păstra temperatură corpului. Aceste caracteristici permit cățelului libertatea de a se bucura de mai multe activități. Pur și simplu înmuiați vestă Ruffwear Jet Stream în apă, storce-o și fixeaz-o pe câine. Fermoarul comod plasat pe partea din stângă a vesteii permite imbrăcarea și dezbrăcarea rapidă.Vizibilitate în lumină scăzută cu benzi reflectorizante.  
Ce sport faci cu câinele tău? Această vestă este ideală pentru drumeții, ciclism montan, sau cane-cross. Vesta Jet Stream de răcire are un scut reflectorizant, realizar din spandex ușor pe partea din spate, fiind proiectat pentru a reflectă căldură de la soare. Tehnologia Swamp Cooler este folosită pentru pipt și abdomen.
Această vestă funcționează în 3 straturi : stratul exterior este pentru indepartatrea umezelii și evaporarea apei, stratul din mijloc stochează apa și stratul intim direcționează răcirea către corpul cățelului. Vestă Ruffwear Jet Stream poate fi curățată cu apa rece.

Ghid marimi


Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

Ruffwear Vestā de Racire Jet Stream

Ruffwear Vestā de Racire Jet Stream

Vesta de răcire Ruffwear Jet Stream ™ protejează câinii de la supraîncălzire.