Cele mai cumpărate

Oferte speciale

EzyDog Road Runner. Lesă Extensibilă

new

Lesa Road Runner cu tehnologie Zero Shock

Mai multe detalii

228,00 lei cu TVA

Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Tehnologia Zero Shock incorporată este componenta avansată de absorbție a șocurilor din centrul leșei care amortizează și ușurează presiunea atât pentru proprietar cât și pentru câine.

Ambalat cu caracteristici

Cu ajutorul unei catarame de eliberare glisantă, mărimea mânerului poate fi extinsă - permițându-vă să vă stabiliți lungimea. Utilizarea acestei catarame în mâner înseamnă că poate fi de asemenea purtă ca lesă în jurul taliei / umărului sau să o utilizați ca o bandă temporară.  Construit în mâner este un inel D și o bară de blocare, asigurându-vă că puteți atașa accesoriile dvs. preferate când utilizați lesa ca centură.

Tehnologia Zero Shock ™

Când alergi cu câinele tău, ultimul lucru de care ai nevoie este să te smuncești. Deci, pentru a vă face plimbările mai confortabile, am inclus tehnologia Zero Shock în lesa Road Runner, oferindu-i proprietăți de absorbție a șocurilor. Ca orice accesoriu de fitness existent mâini liber, linia de produse se potrivesc cu un decapan reflectorizant pentru siguranța în timpul nopții

Super Soft!

Lesa Road Runner este fabricată dintr-o chingă moale, făcând-o cea mai confortabilă, puternică și durabilă lesă pentru câini de pe piață. Mânerul este, de asemenea, căptușit cu neopren, făcându-l foarte moale.

Caracteristici:

  • Atunci când este folosită de mână marimea lesei este de 198 cm.
  • Utilizați-o ca lesă standard sau desfaceți mânerul pentru a fi purtată în jurul taliei / umărului sau folosi ca o bandă temporară
  • Catarama glisantă vă permite să scurtați lungimea lesei, dacă este necesar
  • Tehnologia Zero Shock pentru a se împotrivi loviturilor bruște
  • Făcut din șnurul EzyDog Soft Touch ™ și mânerul din neopren
  • Inel D-Ring șibara de blocare pentru atașarea accesoriilor

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

EzyDog Road Runner. Lesă Extensibilă

EzyDog Road Runner. Lesă Extensibilă

Lesa Road Runner cu tehnologie Zero Shock