Cele mai cumpărate

Oferte speciale

EzyDog Drive Car

new

Hamul de transmisie de la EzyDog este un ham de siguranță pentru mașini.


Mai multe detalii

Cumpărând acest produs vei obține 12 puncte de loialitate. Coșul tău va avea 12 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 12,00 lei.


360,00 lei cu TVA

Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Siguranța testată a vehiculului

Aceast ham de siguranță pentru mașină îndepliniește toate cerințele relevante pentru următoarele standarde: SUA (FMVSS 213) Europa (Regulamentul CEE 16) Australia (ADR42 / 04).

Cel mai bun ham de câini pentru călătoriile cu mașina

Introduceți pur și simplu centura de siguranță prin ambele mânere de precizie pe partea superioară a hamului, faceți clic pe cataramă în centura de siguranță a mașinii dvs. și sunteți gata pentru călătorie.

Simplu, o singură dată

Trebuie doar să montați hamul câinelui dvs. o singură dată .De atunci, hamul poate fi pornit / oprit foarte repede folosind sistemul de închidere Mag-Lok  Instant Fit. 

Au folosit doar cele mai puternice și materiale de înaltă calitate din acest produs. Tri-Glides sunt fabricate din aliaj de aluminiu, deci sunt ușoare, durabile și incredibil de puternice.

Toate curelele sunt realizate din centura centurilor de siguranță testate de autovehicule, iar tehnologia Crosslink  asigură o rezistență maximă.

Secțiunea pieptului este îndoită și conturată pentru o potrivire personalizata a cainelui.

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

EzyDog Drive Car

EzyDog Drive Car

Hamul de transmisie de la EzyDog este un ham de siguranță pentru mașini.