Cele mai cumpărate

Oferte speciale

EzyDog Vestă de Salvare Mini DFD

Vrei să înoți alături de câinele tău, dar nu eşti sigur dacă va fi în siguranță?  E timpul să cumperi o vestă plutitoare pentru câinele tău și confortul tău!

Mai multe detalii

Cumpărând acest produs vei obține 5 puncte de loialitate. Coșul tău va avea 5 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 5,00 lei.


112,00 lei cu TVA

Livrare: veti fi contactat in maxim 24 ore

Informații

Vestele de flotare Micro Doggy sunt proiectate astfel încât câinii mai mici să poată avea la fel de multă distracție în apă ca și cei mari. Această jachetă de salvare ultra-ușoară, foarte plutitoare, pentru câini de talie mică, este proiectată pentru a ajuta câinii mici să mențină o poziție ușor de înot, natural.

Un PFD proiectat special pentru câini mici sub 7 kg

Micro DFD a fost proiectat pentru câini sub 7 kg. La fel ca standardul DFD, combină tehnicile avansate de fabricație cu cele mai bune materiale disponibile. Dispozitivul de flotație Micro Doggy a fost proiectat și testat pe scară largă pentru a oferi câinelui dvs. cea mai ergonomică și confortabilă posibilitate.  Spuma unică cu plutitoare este poziționată strategic în jurul vestei pentru a ține câinele într-o poziție naturală de înot în orice moment. Spre deosebire de alte veste, DFD nu împiedică mișcarea naturală a câinelui dvs. și poate fi fixată / scos ușor și rapid.

La apă mergem ...

Alte caracteristici extraordinare includ mânerul ergonomic de prindere și inelul D-Ring Super Nailon, care vă permite să transportați cu ușurință și să vă asigurați câinele atunci când este necesar. Asigurați-vă că produsul dvs. Micro DFD este făcut la aceleași standarde exigente de calitate care au făcut ca EzyDog să fie liderii în accesorii de câini de înaltă performanță!

Caracteristici :

  • 50% mai mult material de flotație decât jachetele standard de salvare a câinilor, pentru a vă asigura că câinele rămâne în poziție verticală în apă
  • Bandă reflectorizantă pentru siguranța în timpul nopții
  • Curele de neopren ajustabile pentru o fixare sigură și confortabilă
  • Materiale durabile și construcții
  • Mâner ergonomic de prindere
  • Buzunar de depozitare cu fermoar mic
  • Nailon D-Ring foarte puternic

Mărime

Gât (cm)  

Lungime (cm)

2XS

25-42

22-30

XS

30-50

25-34

Opinii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o opinie

EzyDog Vestă de Salvare Mini DFD

EzyDog Vestă de Salvare Mini DFD

Vrei să înoți alături de câinele tău, dar nu eşti sigur dacă va fi în siguranță?  E timpul să cumperi o vestă plutitoare pentru câinele tău și confortul tău!